"Dersler Teknolojiyle Çok Kolay" adlı eTwinning Avrupa Projesi Okulumuzda Başlamıştır.

"DERSLER TEKNOLOJİYLE ÇOK KOLAY" AVRUPA PROJESİ

"Dersler Teknoloji ile Çok Kolay adlı eTwinnin projemize Şubat ayında başladık. Öğrenciler hem ülkemizdeki farklı şehirlerde yaşayan, hem de yurt dışındaki liseliler ile ortak çalışacaklardır." Gülşen BAYSAL

"UDS onaylı projemizde, lise seviyesinde uygulanan derslerde kullanılan zor terimlerin teknolojiden yararlanılarak akılda kalmasını sağlamak temel amacımızdır. Projemizde  öğrencilerin öğrenmekte zorlandıkları terimlerin öğrenilebilir hale geldiğinde daha istekli ders çalışacakları düşünülmektedir. Proje boyunca öğrencilerimizin hem dijital yeterlilik alanında hem de öğrenmekte zorlandıkları alanlarda problem çözme yetenekleri gelişecektir. Öğrencilerimizle yapacağımız bu proje ile gerçekleştirilecek tüm aktivitelerde öğrendikleriyle hayat boyu öğrenmeyi hedeflemekteyiz." Danışman Öğretmen Gülşen BAYSAL'ı ve ekibini kutluyor, bu projede kendilerine başarılar diliyoruz.

09.03.2023 189

09-03-2023