ETWINNING KULÜBÜMÜZ 14 ADET ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

ETWINNING KULÜBÜMÜZ 14 ADET ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Etwinning Kulübü üyesi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ekip olarak bir yıl boyunca meşakkatli bir yolculuğa çıkarak projeleri ile adeta destan yazdılar. Betül Can Anadolu Lisesi olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yürütülen projeler ile, 14 Ulusal Kalite Etiketi ödülüne layık görüldük. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan tüm paydaşlara içten teşekkürlerimizi sunuyor, tüm proje ekiplerimizi yürekten kutluyoruz. 

05.09.2022 503

Etwinning Kulübü üyesi öğretmenlerimiz ve ekipleri bir yıl boyunca meşakkatli bir yolculuğa çıkarak projeleri ile adeta destan yazdılar. Okulumuzun adını Avrupa'ya tanıtan ve bu üstün başarıya imza atan proje ekiplerimizi ve kalite ödülü alan projelerini kısaca hatırlayalım. 

Danışman Öğretmen D. Altunbaş yönetiminde öğrencilerimiz tarafından bir yıl boyunca yürütülen "Elemenler Dünyasında Hayata Yolculuk", "Ecological Life is Possible", "Values about Democracy and Human Rights", "Atma Dönüştür" isimli uluslararası eTwinning projeleri, Ulusal Kalite Etiketine layık görülmüştür. 21. yy. becerilerinin geliştirildiği öğrenci merkezli Avrupa projeleri ile okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil eden proje ekiplerimizi yürekten tebrik ederiz.

Danışman Öğretmen C. Erdoğan yönetiminde öğrenciler tarafından yürütülen "Kendi Yiyeceklerini Kendin Üret" eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketine layık görülmüştür. Sürdürülebilir bir çevre, eko-mutfak kültürü, bireyin modern dünyada sağlıklı yaşam becerilerini destekleyen öğrenci merkezli proje ile okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil eden proje ekibimizi yürekten tebrik ederiz.

Danışman Öğretmen A. Bulduk yönetiminde öğrencilerimiz tarafından bir yıl boyunca yürütülen" Yenilenebilir Enerjiyle Dünya Yenilenir " uluslararası eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketine layık görülmüştür. Dünya enerji kaynaklarının sürdürülebilir bir kalkınma politikası ile etkin kullanımını destekleyen, geleceğimizin üreten ve yöneten gençliğini yönlendiren öğrenci merkezli proje ile okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil eden proje ekibimizi yürekten kutlarız.

Danışman Öğretmen Z. Çınar Boy yönetiminde öğrencilerimiz tarafından bir yıl boyunca yürütülen "Ateş ve Umut-Sineklerin Tanrısı" uluslararası eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketine layık görülmüştür. Edebiyat türü olan kurgu roman incelemesi konseptinde tasarlanmış öğrenci merkezli Avrupa projesi ile öğrenciler eleştirel düşünme ve yaratıcı okuma becerilerini geliştirdiler. Okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil eden proje ekibimizi canı gönülden kutluyoruz.

Danışman Öğretmenler D. Ergin ve G. E. Albayrak yönetiminde öğrencilerimiz tarafından bir yıl boyunca yürütülen "Are You a Magician?" ve "Farey Dizilerinin Gizemli Dünyası" adlı eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketine layık görülmüştür. Matematik biliminin oyunlaştırma ve sanatsal tasarımı kavramlarının deneyimlendiği, 21. yy. becerilerinin geliştirildiği öğrenci merkezli projede, okulumuzu ve ülkemizi başarıyla temsil eden proje ekiplerimizi yürekten tebrik ederiz.

Danışman Öğretmen S. Pamuk yönetiminde öğrencilerimiz tarafından bir yıl boyunca yürütülen yazarı ve kurucusu olduğumuz "Perusal in the Shade of an Old Tree" ve kuruculuğunu Portekiz ile üstlendiğimiz "Generation Z Being an Aware Citizen", Fransa - Polonya kuruculuğunda ortağı olduğumuz "A World Without Books" uluslararası eTwinning projeleri, Ulusal Kalite Etiketine layık görülmüştür. Eko-kültürel gelişim, medya etiği, medya okuryazarlığı ve bilimkurgu edebiyatının ustaları konseptli 3 projede; sürdürülebilir bir dünya, insanlık, etik değerler için, tarım toplumu, üretim toplumunun yeniden inşası adına; inanç, azim ve adanmışlıkla çalışan, okulumuzu ve ülkemizi Avrupa boyutunda başarıyla temsil eden proje ekiplerimizi içtenlikle kutluyoruz. 

05-09-2022

05-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-202205-09-2022