"Generation Z Being an Aware Digital Citizen" Uluslararası eTwinning Projesi Ortak Zincir Hikaye Yazım Çalışmaları

GENERATION Z BEING AN AWARE DIGITAL CITIZEN eTwinning Projesi kapsamında okul takımımız proje ortağı okullar ile Ortak Zincir Foto Hikaye Yazımı etkinliğini okul Tasarım Beceri Atölyesinde gerçekleştirdiler.

24.12.2021 553

"Generation Z Being an Aware Digital Citizen" eTwinning Projesi kapsamında okul takımımız ortak çalışma olan "Zincir Foto Hikaye Yazma Etkinliği" dahilinde hikayenin kahramanlarını ve birinci bölümünü kurguladılar. Tasarım Beceri Atölyesinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, ortak okullar ile birlikte yazılan hikayenin kurgusunu, karakterlerini, kitap tasarımını ve resimlendirme çalışmalarını işbirliği ve işbölümü içerisinde ortaya çıkardılar. Medya Okuryazarlığı, Medya Etiği konulu proje aktivitesinde yaratıcı yazın, sanatsal ifade ve yaratıcı düşünme becerilerini deneyimleyen öğrenciler; birlikte eğlendiler, düşündüler, ürettiler.

24-12-202124-12-202124-12-202124-12-2021