MATH ILLUSIONS: DEMYSTIFIED

28.06.2020 374

Matematik öğretmenimiz Songül Turgut 2019-2020 eğitim öğretim yılı e-twinning çalışmalarında "MATH ILLUSIONS: DEMYSTIFIED" isimli bir projede yer almıştır. Avrupa dan bir çok okulun öğretmen ve öğrencileriyle katıldığı bu projeye öğretmenimiz, öğrencilerimizden Hüseyin Ege olcay, Aras Ketken, Ahmet Kaan Kocaoğlu ,Bilgehan Dirican ve Furkan Öztürk ile yeralmıştır. Öğretmenimiz proje sürecinde öğrencilerimizde;  paylaşım, sorumluluk,sabır, saygı, öz denetim ulusal ve uluslararası etik değerler geliştirmeye çalışmış branşıyla ilgili olarak da öğrencilere dikey ve yatay müfredat bilgi ve beceri desteğinde bulunmuş; gerek öğrencilerimizin bulundukları sınıf düzeyinde gerekse üst sınıf düzeyinde matematik bilgisine gereksinim oluştuğunda bu bilgilerin gelişmesini sağlamıştır. Ayrıca projede daha çok dijital içerik üretmenin ana odak noktasının ışık ve kırılma olduğunu bilerek bu konularda öğrencilerin öncül bilgilerini tamamlamalarına konunun  tarihsel, deneysel gelişimini öğrenmelerine rehberlik etmiştir.

28-06-2020