MEETING AT WEAVES DUYGULARDAN DOKUMALARA ETWINNING AVRUPA PROJESİ ULUSAL BASINDA YER ALDI.

Meeting at Weaves Duygulardan Dokumalara adlı eTwinning Avrupa Projesi Ulusal Basında Yer Aldı.

Hatay Payas Anadolu Lisesi'nin kurculuğunda yürütülen kültürel miras projesi yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında Payas Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nün girişimleri ile bir çok yerel ve ulusal gazetede yer almış ve geniş kitlelere duyurulması sağlanmıştır. Hem okulumuzda, hem de ortak okullarımızda büyük ilgi ve teveccüh ile karşılanan kültürel mirasa sahip çıkma projesini geniş kitlelere duyurduklarından dolayı kıymetli Payas Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne ve Sayın Mehmet DOĞAN Beyefendiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

10.03.2023 199

10-03-202310-03-202310-03-2023