Betül Can Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 3124467864
WEB http://betulcananadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Koza Sok. No46 Gaziosmanpaşa Çankaya/ANKARA
VİZYON : Çevresiyle bütünleşmiş, çevresine liderlik yapan, öğrenmeyi ihtiyaç olarak algılayan model bir okul olmak.
MİSYON : Her alanda sorumluluk alabilen, toplum hizmet ve beklentilerine yanıt verebilen, hedeflediği üst öğrenim kurumunu kazanabilecek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tam gün
Saatler : 08:15 - 15:20
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : Kızılay´a 6 km uzaklıktadır. 112 (EGO) OPERA-KOZA SK-GOP GOP (İlk durak Opera durağı olmak üzere Sıhhiye-Kızılay üzerinden gelen otobüs okulun tam önündeki durakta indirmektedir) 114 (EGO) KIRKKONAKLAR-KIZILAY-ULUS -114 (ÖZEL HALK OTOBÜSÜ) KIRKKONAKLAR-ŞENYURT (Şenyurt Mahallesinden kalkan özel halk otobüsleri Dışkapı-Ulus-Sıhhiye-Kızılay üzerinden okulun iki cadde altında –Uğur Mumcu Cad. Çağdaş Market Durağında indirmektedir. İndikten sonra Küpe Sokağından yukarı doğru yürüyerek okulumuza ulaşılabilir.)
Yerleşim Yeri : Koza Sokak No:46 Gaziosmanpaşa/Çankaya ANKARA