ETWINNING OKULU OLDUK

BETÜL CAN ANADOLU LİSESİ  AVRUPADAN KALİTE ÖDÜLÜ ALDI.

23.03.2021 545

Okulumuz "eTwinning Okulu Etiketi" almaya hak kazanmıştır. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun Öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning (Okul Eşleştirme), Avrupa'daki okullar için kurulmuş bir topluluktur. 34 Avrupa Eğitim Bakanlığının işbirliğinden oluşan "European Schoolnet" tarafından yönetilmektedir. Etwinning Okulları Avrupa'da örnek okullardır, diğer okullar için lider ve rol model konumdadırlar. Betül Can Anadolu Lisesi, Avrupa standartlarında eğitim vermeye devam ederek, ülkemizin geleceğine yön verecek insan gücünü yetiştirmeyi sürdürecektir.

Avrupa Komisyonu tarafından  Avrupa'da lider ve örnek okul olarak seçilme sürecinde bizimle aynı yolda yürüyen tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor; teşekkür ediyoruz.

Aslı ÇETİNKAYA

23-03-202123-03-202123-03-2021