Etwinning Projemiz  PERUSAL Ulusal ve Yerel Basında Geniş Yer Aldı.

Etwinning Projemiz PERUSAL Ulusal ve Yerel Basında Geniş Yer Aldı.

Okulumuzun Balıkesir Cunda Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile kuruculuğunu yaptığı Etwinning Projesi "Perusal in the Shade of an Old Tree", ulusal ve yerel basında geniş yer aldı. Değerli ortağımız Cunda MTAL Yönetimine ve Proje Koordinatörüne projemizin basında yer almasına vesile olduklarından dolayı içten teşekkürlerimizi sunuyor, kendilerini kutluyoruz. Okulumuzun adı ortaklıkları ile ulusal ve yerel bazda böylesine önemli projeler ile yer aldığı için büyük mutluluk duyuyoruz. Bu projeyi yürüten değerli öğrencilerimizi kutluyoruz.

11.05.2021 399

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı "Perusal in the Shade of an Old Tree" Uluslararası eTwinning Projesi SABAH, HABERTÜRK, ULUSAL GÜNDEM, HABER ALANYA, GÖMEÇ POSTASI, TÜRKİYE HABERİ, İSTANBUL HABER, MEDYA AYVALIK, ve diğer birçok gazetede haber olarak yer aldı.  Proje kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Çevirimiçi Konferansta eko-kültürel miras olan "Zeytin Ağaçları ve Tarihi Zeytinyağı Fabrikaları" teması işlendi. Avrupa'dan ve Türkiye'den bir çok lisenin katıldığı Konferansta öğrencilerimiz, ülkemizin çok önemli bir ekonomik değeri olan Zeytinyağı Fabrikalarının tarihine doğru keyifli bir yolculuğa çıktılar. Eko-kültürel miras ve ülke değeri ağaçlar konusunda farkındalık geliştirildi.

11-05-2021