"MEETING AT WEAVES" ETWINNING PROJESİ CANLI ATÖLYE (WORKSHOP) KİLİM DOKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.

"Meeting at Weaves" Projesi kapsamında proje tanıtım etkinliği amaçlı Nuran Diker ve Simru Pamuk ekibindeki öğrencilerimiz tarafından canlı Atölye (Workshop) Çalışması gerçekleştirildi. Proje tüm okula tanıtıldı, kilim dokuma etkinliği spontan ziyaretçilere uygulamalı anlatıldı. Ziyaretçiler kilim dokuma etkinliğine katıldılar. Üç gün boyunca süren Proje Atölye Çalışması öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşılandı.

25.12.2022 239

"Meeting at Weaves Duygulardan Dokumalara" adlı eTwinning Avrupa Projesi kapsamında proje tanıtım etkinliği amaçlı Nuran Diker ve Simru Pamuk ekiplerindeki öğrencilerimiz tarafından canlı Atölye (Workshop) Çalışması gerçekleştirildi.  Proje tüm okula tanıtıldı, Kilim Dokuma Etkinliği spontane ziyaretçilere uygulamalı anlatıldı.  Ekiplerimiz  proje misyonunu okul mensuplarına duyurdu. Bir çok öğrenci kilim dokuma atölye etkinliğine katılarak ekibimiz rehberliğinde dokumalara iştirak ettiler. Proje okul mensupları tarafından muazzam bir ilgiye ve desteğe mazhar oldu. Atölye sürecinde ortak olarak üretilen kilimler öğrencilerimizin duygularına tercüman oldu.

Üç gün boyunca devam eden Meeting at Weaves Duygulardan Dokumalara eTwinning Projesi Tanıtım ve Atölye Çalışması Etkinliğimiz başarı ile tamamlanmıştır. En başta bizlere bu imkanı sağlayan kıymetli Okul İdaremize, değerli Yardım Destek Görevlilerimize, bu etkinliğe ilgi alaka gösteren, atölye çalışmalarımıza katılım sağlayan, proje ekiplerimize teveccüh gösteren destek olan tüm Betül Can Anadolu Lisesi mensuplarına içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu etkinliği gerçekleştiren öğrencilerimiz, ve onlarla bu değerli zaman dilimini stant ziyaretleri ile paylaşarak anlamlı kılan tüm katılımcılar, okulumuzu birlik beraberlik ile süslenen adeta bir kültür şölenine dönüştürdüler.  Öğrencilerimizin birliği daim olsun.

25-12-202225-12-202225-12-202225-12-202225-12-202225-12-202225-12-202225-12-202225-12-202225-12-2022