YILIN EN İYİ GİRİŞİMCİSİ VE PAZARLAMA SATIŞ ÖDÜLÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ALDI.

YILIN EN İYİ GİRİŞİMCİSİ VE PAZARLAMA SATIŞ ÖDÜLÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ALDI.

Genç Başarı Eğitim Vakfının   2-4 Haziran’da Eskişehir’de düzenlediği GençBizz Lise Girişimcilik Programında okulumuz Mun GençBizz Şirketi’ Yılın en iyi girişimcisi ve pazarlama satış ödülünü aldı. Muz kabuğundan ürettikleri un projesiyle bu ödülü kazanarak Avrupa’nın en büyük girişimcilik festivali Gen-e’de ülkemizi temsil edecekler.

Avrupa’nın 15-24 yaş arası gençlere yönelik en büyük girişimcilik festivali olan 'Gen-E Avrupa Girişimcilik Festivali', Junior Achievement Avrupa liderliğinde ve Genç Başarı Ev Sahipliğinde 11 - 13 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

 

Üniversite ve lise düzeyinde 375.binden fazla öğrenci arasından seçilen, 41 Avrupa ülkesini temsil eden toplam 71 girişim bir araya gelecek. Gen-E'de, lise ve üniversite öğrencileri (14-30 yaş arası), öğretmenler, Junior Achievement Avrupa üye ülkelerinin CEO'ları, yönetim kurulu üyeleri, ekip üyeleri ve Junior Achievement'in yerel ve uluslararası partnerlerinin liderleri ve ekipleri dahil olmak üzere yaklaşık 800 Avrupalı katılımcı olacak.

30 bin girişime ulaşan bir etki alanına sahip olan GEN-E geçen sene sadece sosyal medya kanalları aracılığıyla 15 milyondan fazla gence erişmişti. Bu yıl Festivale TV ve basın temsilcileri de katılacak. Etkinlik Youtube'dan canlı olarak da yayınlanacak. Dolayısıyla kapsamı çok daha geniş olacak.

 

İstanbul’daki ayağı 11-13 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan GEN-E Avrupa Girişimcilik Festivali kapsamında, 12 Temmuz günü, açılış Törenlerinin ardından 71 girişim sahne sunumları ile iş fikirlerini jüriye sunacak, 13 Temmuz’daki StartUp Fuarı ve Girişimcilik Zirvesi, Türkiye Girişimcilik ve Eğitim Ekosistemine, öğrenci ve öğretmenlere açık olacak. Aynı günün sonunda Avrupa Lideri olan takımların açıklanacağı Ödül Töreni ve Gala Yemeği yapılacak.

 

 

Okulumuz öğrencilerinden Bengü Biçer, Batuhan Çomak, Parla Çeşitli, Elif Özçelik, M. Ceyhun Gençtürk, Kemal Ç. Bozkurt, Sevde R. Çetinkaya, Utku D. Tanyıldız, Burak Tursun ve danışman öğretmenimiz Zehra Çınar Boy’u, tebrik eder, Avrupa finalinde başarılar dileriz.

 

 

05.06.2023 721

05-06-202305-06-202305-06-2023