2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenimiz

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenimiz

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenimiz 

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı açılış törenimiz öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.  Okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Ahmet İlhan'ın hazırladığı  tören Okul Müdürümüz Lütfullah AKDEMİR'in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.Törende görevli öğrencimiz arkadaşları adına duygularını dile getiren bir konuşma yaptı. Diğer görev alan öğrencimiz de "Öğüt" adlı şiiri seslendirdi.   Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

12.09.2024 159

 

12-09-2024Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Velilerimiz, Betül Can Anadolu Lisesinin Kıymetli Gençleri !

2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlarken  hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Okulunuza, okulumuza hoş geldiniz.

 Değerli velilerimiz; gençlerimizin nitelikli bireyler olarak çok yönlü bir biçimde yetişmesi ve bir üst öğrenim programına hazırlanması yolculuğunda bizlere güvendiğiniz; ayrıca eğitimin uzun, meşakkatli ancak kutlu yolculuğunda yükümüzü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Geleceğin Mimarı Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım;

İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer  olduğu okulumuzda vakit,  umutla bakan gençlerimizi inanç ve kararlılıkla geleceğe hazırlama vaktidir. Ben eminim ki hepimiz bu topraklara olan vicdan borcumuzu memleket aşkımızla  , Atatürk ilke ve inkılaplarının rehberliğinde ,Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda  samimiyet ve özveriyle çalışarak  ödeyebiliriz. Bu doğrultuda gençlerimizi yarınlara hazırlamak için heyecanlıyız..

Geleceğimizin umudu kıymetli gençler, varlığınız bizim en büyük gücümüzdür.

Kendinize inanın, milletinize inanın. Her karışında bir şehit yatan bu güzel ülkemizin gücüne inanın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşı olmaktan daima iftihar edin.

Yüzlerinizdeki umudu, gözlerinizdeki ışığı görüyor, ülkemizin aydınlık geleceğine bütün kalbimle inanıyorum. Umudumuzun tazelendiği bu anlamlı günde her birinize başarılar diliyorum.

Amacımız Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eleştirel düşünebilen, sorgulayan, araştıran, mesuliyet ve ülkü sahibi;  yalnızca medeniyete uyum sağlayan değil etkin olarak medeniyet kurucusu ve geliştiricisi, zihinsel, duygusal, bedensel, sosyal, manevi olarak dengeli ve güçlü insanlar yetiştirmeye hizmet etmek olacaktır .    

Bu duygu  ve düşüncelerle 2024-2025 Eğitim –Öğretim yılının ülkemize, milletimize ve okulumuza iyilik, güzellik ve başarı getirmesini diliyorum.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            LÜTFULLAH AKDEMİR